Kjøpsbetingelser

 

Ordrebekreftelse
Vi sender deg en ordrebekreftelse på epost så snart vi har mottatt din ordre. Har du ikke mottatt en ordrebekreftelse innen 1 time etter kjøpet, vennligst kontakt oss på post@tshirt.no 

Leveringstid
Vi forsøker å sende varene ut til deg så fort vi får bestillingen. Vanlig leveringstid er 3-5 arbeidsdager. Tar det lenger tid, gir vi deg beskjed snarest via e-post eller telefon. Vil du ha mer nøyaktig beskjed er det bare å sende en e-post til post@tshirt.no

Frakt og gebyrer
Vi sender våre pakker med PostNord (MyPack Collect) - pakken vil da kunne henstes på ditt nærmeste PostNord hentested. Du vil få E-post samt SMS så snart pakken er klar til å hentes.
Ved små bestillinger vil du også få mulighet til å velge brevpost (A-post) med Posten. Pakken sendes da uten sporing og på egen risiko. 

Vær nøye med å fylle ut korrekt adresse, samt at postkassen er godt merket med ditt navn.

Pakker som ikke blir hentet

Pakker som ikke hentes innen 2 uker sendes automatisk tilbake til oss. Det vil si at du må betale returfrakt pluss et behandlingsgebyr (for tiden på 150 kr) for pakker som ikke er blitt hentet.

Angrerett og returfrakt
Ønsker du ikke varen likevel? Vi hjelper deg gjerne. Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Dersom varen er sendt deg før du har fått kansellert ordren, er du selv ansvarlig for å returnere varen(e) og kostnadene retur medfører. Vi refunderer din totale ordresum når din kansellerte ordre er mottatt vårt lager, eller sender deg en ny vare mot en endringsgebyr på 20% pr vare + frakt om du ønsker dette.

Varen skal ikke ha vært brukt, og ikke medført skader under frakt – pass på å pakke varen forsvarlig. Alle returer sendes til Asveco AS avd. Tshirt.no, Leangenveien 7. 7044 Trondheim.

Dersom det er noe galt med varen fra vår side, vil vi også refundere portokostnader til deg for returen. 

Vi tar ikke imot returer sendt i postoppkrav.

Det er viktig å merke seg at det ikke er angrerett på produkter som er fremstilt etter Kundens spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg, jf. angrerettloven § 22, første ledd, bokstav e.
Dette vil typisk gjelde klær med eget design og andre produkter forbrukeren påvirker utformingen av.

Angrerettloven gjelder heller ikke «når den samlede kontraktssummen, inkludert frakt- og tilleggskostnader som forbrukeren skal betale, er 300 kr eller mindre», jf. angrerettloven § 2, 1. ledd, bokstav g

Lover og tvister

Kjøp gjennom Tshirt.no blir i første rekke styrt av Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven. Tshirt.no påtar seg dessuten frivillig å følge eventuelle beslutninger fra Forbrukerklagenemda i forbindelse med en tvist. Mer informasjon om dine rettigheter og plikter som forbruker finner du hos Forbrukerrådet.

Personopplysninger
I henhold til Personopplysningsloven må vi be deg samtykke til at vi behandler opplysninger om deg. Alle personopplysninger du gir oss eller som vi får greie på, vil bli behandlet av Tshirt.no i egenskap av personopplysningsansvarlig. Personopplysningene du gir oss kan eventuelt bli brukt for å sikre leveransene til deg og for å kunne gi deg tilbud og opplysninger om vårt sortiment. Opplysningene du gir oss er kun tilgjengelige for Tshirt.no, vi deler ikke dette videre. Du har rett til å ta del av opplysningene som er registrert om deg. Du har alltid rett til å forlange at Tshirt.no skal fjerne eller korrigere opplysningene som finnes om deg. Ved å godkjenne Tshirt.no sine kjøpevilkår, samtykker du i ovenstående.