Om Tshirt.no


Tshirt.no er en avdeling i Asveco AS som er et helheid datterselskap av Norservice AS. Vi sysselsetter mennesker som har søkt eller fått innvilget varig uføretrygd i tiltaket varig tilrettelagt arbeid – VTA. Vi har også tilbud om arbeidspraksis og teoretisk undervisning for mennesker som trenger å styrke sine muligheter for å komme tilbake til arbeidsmarkedet eller utdanning.

Tshirt.no trykker på en rekke ulike materialer som tekstiler, selvklebende folie, plast, metall, keramikk og glass – ja stort sett det meste.  For mindre opplag har vi også mulighet for DTG-Print (direkte pring på klær), samt transferfolie. 

Tshirt.no hjelper deg med å se et budskap i nye sammenhenger; på mennesker, på jobb, i sosiale rom vekker oppmerksomhet. Klær og produkter med profilering er et medium som står folk nært. Gjennom et personlig og godt samarbeid vil vi gjerne inspirere deg til å lage gode reklame- og trykkløsninger for deg og dine kunder. Det eneste vi ikke kan trykke på er vann. Utover det er det din egen kreativitet som setter grensene.

Vi jobber hver dag for å gi deg trygghet når du bestiller trykk og profilklær til store eller mindre prosjekter.