Trenger du profilklær til din bedrift, lag eller forening?

Tshirt.no er en avdeling i Asveco AS som er et helheid datterselskap av Norservice AS. Vi sysselsetter mennesker som har søkt eller fått innvilget varig uføretrygd i tiltaket varig tilrettelagt arbeid – VTA. Vi har også tilbud om arbeidspraksis og teoretisk undervisning for mennesker som trenger å styrke sine muligheter for å komme tilbake til arbeidsmarkedet eller utdanning.

Tshirt.no trykker på en rekke ulike materialer som tekstiler, selvklebende folie, plast, metall, keramikk og glass – ja stort sett det meste.  For mindre opplag har vi også mulighet for DTG-Print (direkte pring på klær), samt transferfolie. 

Tshirt.no hjelper deg med å se et budskap i nye sammenhenger; på mennesker, på jobb, i sosiale rom vekker oppmerksomhet. Klær og produkter med profilering er et medium som står folk nært. Gjennom et personlig og godt samarbeid vil vi gjerne inspirere deg til å lage gode reklame- og trykkløsninger for deg og dine kunder. Det eneste vi ikke kan trykke på er vann. Utover det er det din egen kreativitet som setter grensene.

Vi jobber hver dag for å gi deg trygghet når du bestiller trykk og profilklær til store eller mindre prosjekter.

 

Brodering

Brodering direkte på et plagg gir et eksklusivt inntrykk. Vi tilpasser logoer og motiver slik at de blir mulige å brodere. På noen artikler broderer man for å oppnå nødvendig slite- og vaskestyrke. Dette gjelder spesielt arbeidstøy som kokkejakker, forklær, skjorter og lignende.

Ellers er brodering særdeles egnet for jakker, strikkegensere, fleece, håndklær, pledd, sekker, PC vesker og luer. Vi har to broderimaskiner og tilbyr opp til 12 farger i samme broderi.

Vi skaffer klær fra de fleste leverandører av profilartikler. Under ser du kataloger fra våre leverandører.

 

 

Silketrykk tekstil

Dette er trykkmetoden som gir best holdbarhet på trykket. Vi trykker inntil 8 farger om gangen, både små og store opplag, på bryst, rygg og armer.

Vi gir råd for valg av plagg som gjengir motivet på beste måte. Direkte silketrykk egner seg på t-skjorter, sweatshirts, tennisskjorter, polyester t skjorter og -gensere, handlenett i bomull, forklær og lignende.

Vi skaffer klær fra de fleste leverandører av profilartikler. Under ser du kataloger fra våre leverandører.

 

 

Transfertrykk/idrettslag

Silketrykte transfermerker er logo eller motiv som fortrykkes på papir eller plastfolie. Merkene overføres til forskjellige underlag ved hjelp av en varmepresse. Skjært transferfolie passer for egennavn, tall og logoer i en farge og lite opplag. Transfermerker er ofte den beste løsningen om man ikke kan trykke direkte på et plagg.

Dette gjelder ytterplagg, sekker, arbeidsklær, idrettstøy, og plasseringer som ikke kan silketrykkes direkte, som lommer, krager og lignende. Transfermerker kan bestilles i større opplag og lagres for senere påføring.

Vi skaffer klær fra de fleste leverandører av profilartikler.

 

 

Krus- og glasstrykk

Vi silketrykker logo eller motiv på krus og glass. Logo fortrykkes på spesialpapir og trykket overføres for hånd til kruset eller glasset. Så brennes dette i ovn på 800 grader for få et holdbart resultat som tåler oppvaskmaskin. Motivet kan plasseres etter ditt ønske, enten utenpå kruset, inni, under eller på hanken.

Dersom du ikke finner et krus du ønsker i vårt utvalg, så er det ikke noe i veien for at du selv skaffer krus som vi trykker på. Dette gjelder også for glass, flasker, fat og vaser og lignende. Kontakt oss først, så er vi sikre på at produktet du har valgt egner seg for trykking og brenning.

 

 

 

 

 

Digital direkte print

Vår digitale printmaskin printer rett på plagg med en vannbasert farge i CMYK og hvit. Dette gir en meget myk overflate på trykket og vi kan gjengi svært detaljerte motiver og fotos på kulørte tekstiler. Print-metoden erstatter ikke vanlig silketrykk, men gir et godt supplement når man har fargerike motiver og små og mellomstore opplag.

Vi printer på hvite og kulørte plagg med minimum 80% bomull. Ikke nøl med å spørre på utfordrende motiver i mindre antall i tro på at det blir for kostbart. Det er det ikke lenger!